top of page

- Det beste hjelpemiddelet jeg har prøvd

Knut Petterson har hatt pollenallergi i 65 år. Les hans egne ord om hvor godt HEPAcap fungerer for ham.
- Jeg har hatt pollenallergi i 65 år. Det begynte med salix og bjørk. Etter hvert kom hassel og gress til. Også symptomene endret seg. De siste 20 - 30 år har det mest plagsomme vært astma og ekstrem tretthet. Min allergilege beskrev det som invalidiserende pollenallergi. I mange år hadde jeg permisjon fra jobben i Oslo i allergisesongen. Jeg var så heldig at jeg kunne jobbe i Finnmark og få dekket reise- og oppholdsutgifter. Alternativet ville vært sykmelding. Nå er jeg pensjonist og har ikke samme mulighet for langtidsopphold i Finnmark, forteller Petterson.

Etter å ha prøvd all behandling skolemedisinen kunne tilby, og mye alternativ behandling fant Knut ut at det eneste som virkelig hjalp var å reise bort fra pollen.

- Nå har funnet en annen metode for å holde pollen borte; GyroPure HEPAcap - https://gyropure.shop/. Takk til Norges Astma- og Allergiforbund som skrev om GyroPure, slik at jeg ble klar over produktet, sier han.

- En cap med vifte, filter og visir sørger for at bare ren, filtrert luft treffer øyne og åndedrett. Jeg har brukt Respro maske i mange år. Den beskytter ikke øynene og er vanskelig å holde rent. GyroPure er i en helt annen kategori. For første gang på veldig mange år har jeg kunnet gå på tur og drive med hagearbeid hjemme i Asker på våren - utenom i regnvær.


Siden enheten med luftinntak er plassert på toppen, tar den mer plass enn en vanlig cap.

- I begynnelsen måtte jeg være forsiktig inn og ut av biler. Men det venner man seg fort til.

Bak på capsen er det to strammestropper. Den nederste er for at capsen skal sitte godt. Den øverste kan strammes slik at capsen ikke vinkles for langt fram og man unngår blokkering av ut-luft forbi haken.


- Jeg er og svært fornøyd med at jeg kan spille saksofon uten allergiplager med HEPAcap på. Ved å skjære ut en tunge i rett posisjon for munnstykket er jeg sikker på at ikke bare saksofonister, men alle som spiller messinginstrumenter (fra trompet til tuba) vil få det bedre.


- Etter et par ukers bruk kan jeg si at GyroPure uten tvil er det beste hjelpemiddelet jeg har prøvd mot pollenallergi, avslutter en fornøyd Knut Petterson.
Comments


bottom of page