top of page

-Jeg bruker HEPAcap overalt

Fysiker Reidar Friberg har vært plaget av pollenallergi i årevis. Etter å ha brukt HEPAcap i to uker er han frelst:- Jeg bruker HEPAcap overalt. I bilen, på hytta, inne på kontoret og hjemme. Merker jeg at pollenplagene kommer snikende, tar jeg på capsen og får effekt umiddelbart.

Reidar har også benyttet seg av "sove-funksjonen". - En av kveldene det var ekstra mye pollen i lufta, var det deilig å legge seg ned med HEPAcap og sovne med frisk, renset luft over ansiktet.

Det som overrasket Reidar mest, er hvor behagelig HEPAcap er i bruk over lang tid.

- Jeg bruker HEPAcap mye. En gang brukte jeg den i 24 timer i strekk. Man tenker ikke over at man har den på, og visiret gir ingen ubehagelige reflekser.

- Første gang jeg prøvde HEPAcap tok det bare fem minutter fra øynene mine rant og klødde, til jeg kjente markant bedring. Etter et kvarter forsvant kløen fra tunge, gane og nese også.

- Har du noen tips til nye brukere av HEPAcap? - Det følger med to visir i pakken. Jeg valgte å klippe det ene kortere, til mellom nesen og munnen. På den måten får jeg fortsatt god beskyttelse, samtidig som jeg enkelt kan spise og drikke.

- Batteritiden er kjempebra, men siden jeg ønsker å ha HEPAcap'en min gående nesten hele døgnet på de verste pollendagene, kjøpte jeg med ekstra batterier. Det kan være smart om man ønsker å bruke HEPAcap like mye som meg, avslutter en svært fornøyd Reidar Friberg.

Om batterier og filter:

Ønsker du å kjøpe ekstra batteri(er), gjøres det enkelt i nettbutikken vår Ved kontinuerlig, normal bruk blir ikke filteret fullt på flere måneder - eller år - på grunn av tre separeringsmekanismer som stopper partikler fra millimeter til nanometer nivå.

Skulle du likevel ha behov for et nytt filter, send oss en mail på info@peakvent.com - så sender vi deg det. Pris på filter vil ligge på rundt 500 kr, og er svært enkelt å bytte.

Selve filtermediet lages etter samme prinsipp som andre åndedrettsvern og forringes noe ved eksponering av løsemidler og spesielle kjemikalier. Dette vil kun påvirke partikler under ca 1 um.

Comments


bottom of page