top of page

  FAQ  

 • Hvor raskt får jeg HEPAcap?
  Vi tilstreber oss å sende ut GyroPure HEPAcap samme arbeidsdag som bestililnger kommer inn, om du betalter før kl 12.00. Du velger selv hvilken måte vi skal sende pakken, og det vil typisk ta 1-3 dager før du har HEPAcap hos deg. NB. Bestillinger til andre land enn Norge, samt Svalbard kan ta noe lengre tid. Trenger du hastelevering, send oss en mail på info@peakvent.com, så ordner vi det meste. Etter nyhetsinnslag og andre innslag i media opplever vi ofte et rush av bestillinger. Vi shipper ut så fort vi kan, og sender ut i den rekkefølgen ordrer kommer inn.
 • Hvordan fungerer angrefrist og returrett?
  Vi har 14 dagers returrett på HEPAcap. Produktet kommer pakket i en forseglet pose. Siden HEPAcap er et hygieneprodukt, kan du dessverre ikke få pengene igjen om forseglingen på posen er brutt. En HEPAcap med brutt forsegling kan vi ikke selge til noen andre, da vi ikke kan garantere at filter, caps og visir er smittefritt. Skulle du få problemer med din HEPAcap, ta kontakt med oss på info@peakvent.com, så finner vi ut av det. Du har selvsagt garanti på produktet mot produksjonsfeil osv.
 • Passer HEPAcap til mitt hode?
  HEPAcap er lagd for å passe til både små og store hoder. Og de midt i mellom! For å sikre at HEPAcap ikke blir for liten for de med større hoder, følger det med ekstendere som kan kobles på capsen bak. Føles HEPAcap fortsatt for liten, ta kontakt på info@peakvent.com, så finner vi ut av det. Det kan også nevnes at svart HEPAcap er en nyanse større enn de andre fargene.
 • Hva kan HEPAcap hjelpe med?
  Ideen til GyroPure HEPAcap kom i utgangspunktet for å hjelpe folk mot pollenallergi. Gjennom ti-tusenvis av arbeidstimer har det vist seg at filteret og teknologien kan brukes til så mye mer enn "bare" pollen. Med en filtreringsgrad på 99.97% har vi allerede fått svært gode tilbakemeldinger fra - snekkere - allergikere - malere - folk som jobber i støvete yrker - lærere - tannleger - laksefiskere - folk som er plaget av luftforurensing - leger - toppidrettsutøvere ja, listen er lang - og blir stadig lengre - over yrker og mennesker som har positive opplevelser med HEPAcap.
 • Hvor lenge varer filteret - og hva koster et nytt?
  Et filter vil med normal, høy bruk vare i flere måneder. Kanskje år. Er du håndverker som jobber med mye treverk, vil levetiden på filteret gå noe ned. Skulle du få behov for et nytt filter, send oss en e-post på info@peakvent.com, så ordner vi det raskt. Prisen er rundt 500 kr for en komplett filterboks, pluss porto. Det er enkelt å bytte filter selv. Ønsker du at vi skal bytte filter for deg, og samtidig gå over HEPAcap for service? Det går fint, da koster det 950 kr pluss porto. Siden HEPAcap er et helt nytt produkt er det foreløpig ikke stort behov for å bestille nye filter. Skulle du imidlertid oppleve at du trenger et nytt filter, ikke nøl med å kontakte oss på info@peakvent.com
bottom of page