top of page

Håndverkere og industri

Lars Marki Terjesen driver Marki Design, som lager treprodukter av svært høy kvalitet. Det blir mye støv fra dette arbeidet, og Lars var spent da han prøvde HEPAcap for første gang.

- Førsteinntrykket som HMS-tiltak var veldig bra, umiddelbart. 

- Jeg bruker HEPAcap hele dagen uten ubehag. Tømmer sponavsug og kløyer heltre ask i lang tid uten å bli plaget av støv. At jeg kan jobbe hele dagen uten å måtte bytte batteri er kjempebra. 

- Hvordan fungerer det for deg med hørselvern og HEPAcap sammen?

- Ved bruk av løse hørselvern må bøylen ligge litt på baksiden av hodet. For meg fungerer det helt fint, jeg har hørt andre bruke hørselvern med bøyle i nakken. 

- Nå som jeg har blitt vant til å bruke HEPAcap, er det rett og slett kjipt å stå i støvskyen med vanlig støvmaske og briller igjen, så det gjør jeg bare hvis jeg har glemt å lade batteriet. 

F1CD644E-37A4-4C47-9C08-923BC49C1894 2.h

Følg gjerne Lars og Marki Design på Instagram, @markidesign er brukernavnet hans der.

Tungt støv - ekstreme mengder

IMG-9947_edited.jpg

Måten HEPAcap er konstruert på, gjør at den håndterer ekstreme mengder støv problemfritt.

På bildet ser du HEPAcap i aksjon: Mye steinstøv fra en skiferhelle går rett mot HEPAcap, likevel merker ikke testperson noe til støvet når han puster.

Ved svært støvete arbeid anbefaler vi at man også kjøper et pre-filter, som settes over luftinntaket til HEPAcap. Dette øker levetiden på filteret, og sørger for at svært store partikler ikke kommer inn i filterboksen. 

Filteret til HEPAcap varer svært lenge (måneder/år - kommer an på mengde støv og type). Å bytte filter er enkelt, du får tilsendt en filterboks av oss som du klikker på plass. Du kan også sende inn HEPAcap til oss og la oss foreta filterbytte for deg.

pf-fa6fcbf2--prefilter.jpeg

Slik ser pre-filteret ut - dette kjøpes enkelt på gyropure.shop, sammen med HEPAcap, ekstra batterier og visir. 

bottom of page