top of page

Allergi og HEPAcap

Endelig kan du på en svært komfortabel måte gå rundt med HEPA-filtrert luft - så og si uten kompromisser. HEPAcap er state-of-the-art innen personlig luftrensing, med et beskyttende overtrykk bak visiret som fortrenger omgivelsesluften. 

Den myke brisen som stryker forsiktig over ansiktet, er i praksis totalt renset for pollen, virus, aerosoler og luftforurensing.

Med HEPAcap kan du med langt større trygghet oppsøke situasjoner du tidligere unngikk.

Les om Reidar Friberg som har fått livet endret av HEPAcap, nå plages han ikke lenger av pollenallergi.

Morten har vært plaget av pollenallergi i 35 år. Nå har han utviklet GyroPure HEPAcap, og kan endelig gå utendørs uten å bli plaget av pollen

Ved kontinuerlig, normal bruk blir ikke filteret fullt på flere måneder - eller år -  på grunn av tre separeringsmekanismer som stopper partikler fra millimeter til nanometer nivå.

Skulle du likevel ha behov for et nytt filter, send oss en mail på info@peakvent.com - så sender vi deg det. Pris på filter vil ligge på rundt 500 kr, og er svært enkelt å bytte. 

Selve filtermediet lages etter samme prinsipp som andre åndedrettsvern og forringes noe ved eksponering av løsemidler og spesielle kjemikalier. Dette vil kun påvirke partikler under ca 1 um.

Lea (19) er veldig allergisk mot katten hjemme hos mor. Men med HEPAcap kjenner hun ingenting!

bottom of page