top of page

Terningkast 6 fra grisefjøset

Grisebonde Ida Rise er svært fornøyd med HEPAcap, hun opplever stor forskjell fra støvmaskene hun tidligere brukte.

- Hvordan er hverdagen i fjøset, Ida?

- Jeg er slaktegrisprodusent og har nå brukt gyropure i snart to mnd i fjøset. Det er et tørt og støvete miljø hvor jeg tidligere har brukt støvmaske, som rask blir fuktig og ubehagelig å ha på, særlig ved litt fysisk arbeid.


- Men med HEPAcap fra Gyropure har du det bedre?

- Så absolutt! Med HEPAcap er hverdagen blitt mye mer behagelig, capsen er stille og behagelig å ha på og batteriet varer lenge, så det er lite jobb med opplading.


- Du har testet HEPAcap i andre settinger også?

- Ja, jeg har også brukt HEPAcap ved nedvasking av fjøset med høytrykksvasker og varmt vann. Med et grovfilter (prefilter) på toppen fungerer capsen fra GyroPure utmerket også til denne oppgaven. Skjermen beskytter i tillegg mot sprut og kan lett demonteres for rengjøring etter endt jobb.


- Så avslutningsvis, hva blir karakteren fra deg?

- I tillegg til jeg det positive jeg allerede har fortalt, vil jeg legge til at jeg opplever god service og rask levering. Så jeg er ikke i tvil; HEPAcap får terningkast 6!


Comments


bottom of page