top of page

Kronisk lungesyk får økt livskvalitet

- Jeg ble reddet av HEPAcap. Som kronisk lungesyk er jeg stadig bekymret for å bli utsatt for forurensing. Jeg får økt livskvalitet og forutsigbarhet ved reise og forflytning med HEPAcap. Elisabeth er kronisk lungesyk. - Jeg flyttet på landet fordi jeg ikke tålte byens forurensing. På grunn av strømkrisa fyrer hyttefolk rundt oss mer med ved, noe jeg reagerer veldig på. Det ble så ille at jeg trodde jeg jeg måtte flytte enda lengre vekk fra folk - men ble reddet av HEPAcap. Med HEPAcap kan jeg også reise til byen uten å være redd for å bli syk.

- HEPAcap har gitt meg en tryggere og friskere hverdag. Som kronisk lungesyk er jeg stadig bekymret for å bli utsatt for forurensing i form av røyk fra skorsteiner, sigarettrøyk, matos, eksos og gressbrann/bråtebrann, som kan redusere oksygenopptaket eller gassutvekslingen i lungene.

For Elisabeth kan en handletur til matbutikker med egen varmdisk være en utfordring. - Etter en stor eksponering kan det gå dager eller uker før jeg kommer meg helt til hektene igjen. Det er veldig stressende at det er så uforutsigbart hvor man kan bli utsatt for noe.


Ikke en gang i skogen føler hun seg trygg uten HEPAcap. - Plutselig passerer et sted hvor noen bruker bålpanne eller har tent bål og bruker fuktig ved. Men med HEPAcap på kan jeg slippe å bekymre meg så mye. Og får derved økt livskvalitet og forutsigbarhet også ved reise og forflytning.

Jeg er veldig takknemlig for denne innovasjonen og vil anbefale den varmt til alle som har luftveisplager.


bottom of page